Retourneren

Retourbeleid
Is een product defect of voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan kun je het retour sturen. Doe er een brief bij waarop je het ordernummer zet en duidelijk aangeeft dat het een retourzending betreft met de reden of klacht. Geef alstublieft ook aan of u een nieuw product wenst of het aankoopbedrag terug wilt.

Producten die retour komen dienen in de originele verpakking te zitten en ongebruikt te zijn. Als u te ver gaat in het uitproberen van onze producten en er is schade ontstaan dan moet u dit gebruik vergoeden.
Het artikel moet binnen 14 na aankoop retour gezonden zijn. De kosten van dit retour zenden zijn voor u als klant. Binnen Nederland kost het opsturen van een pakketje nog geen 10 euro.

Als je het bedrag van de aankoop terug wilt, vergeet dan niet je bank- of girorekening (IBAN) nummer te vermelden. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag(inclusief de normale verzendkosten) binnen twee weken na ontvangst teruggeboekt wordt op uw rekening.

De retourzendingen kunnen gestuurd worden naar:

CBD-Expert
Trompet 1715
1967 DB Heemskerk
Nederland

Consument Herroepingrecht
U kunt gebruik maken van uw herroepingrecht na aankoop. Het modelformulier voor herroeping (staat hier) vul dit in en wij reageren zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 werkdagen.

U heeft geen herroepingrecht bij een consumentenkoop betreffende:
Producten die snel kunnen bederven of verouderen, zoals etenswaren met een beperkte houdbaarheidsdatum. De producten niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Dit laatste geldt voor veel producten van CBD expert. Als u te ver gaat in het uitproberen van onze producten en er is schade ontstaan dan moet u dit gebruik vergoeden.