Retourneren & Herroepingsrecht

Mocht een product niet aan uw verwachtingen* voldoen. Dan kunt u het meestal retour sturen. Maar doe dit niet zonder deze pagina te lezen.

*Is uw product defect? Dan valt deze onder garantie. Laat het ons dan weten door middel van de stappen onder Garantie & Klachten.

Verse producten kunnen niet retour worden gestuurd. Ook hygiëneproducten (bijv. glaswerk, enz.) zijn uitgesloten voor retourneren en herroeping als deze eenmaal zijn gebruikt. Dat staat vermeld bij deze producten.

U hebt het recht om jouw bestelling tot maximaal 14 dagen na de bevestigingsmail te annuleren en te retourneren. Na annulering hebt u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en -verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Als u het bedrag van de aankoop terug wilt, vergeet dan niet jouw bankrekeningnummer (IBAN) te vermelden op het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen nadat het product in goede staat retour ontvangen is, vergoeden. Maak voor retourneren en herroepen gebruik van het retourformulier.

Retour- / Herroepingsformulier

Wij vinden het jammer om te horen dat u het product wilt retourneren. Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar. Wanneer u dit formulier volledig invult en naar ons toestuurt en/of toevoegt bij uw retour, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.
*Zie voorwaarden onderaan de pagina.

* Vereiste velden

Retouradres:
DHS Services B.V.
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk
Nederland

*Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Sommige producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Ook hygiëne producten kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.