CBD Olie Raw (Medihemp) 5%

Beste Koop

CBD Olie Raw (Medihemp) 5%
Medihemp
  • 10 ml

    € 33,50

    Direct leverbaar

  • 30 ml

    € 73,50

    Direct leverbaar

1

U krijgt korting
Algemene Beoordeling
13 beoordeling(en)
  • Veilig & snel bestellen
  • GRATIS verzending vanaf € 25,-
  • Discrete verpakking

Klantbeoordelingen 10 item(s)

1-10 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sinds gebruik snurkt mijn vriend niet meer en voelen we ons beide veel ontspannnender in het leven Review door Set / (Geplaatst op 27-01-2019)
smaak is even wennen. mooie zuivere olie die naar spinazie smaakt. Review door Anoniem / (Geplaatst op 11-01-2019)
snelle levering en smaakt zoals ik al las beetje naar rozenwater dat al even in een vaas zit.
Algemene Beoordeling
Review door Happy camper / (Geplaatst op 03-03-2018)
super snel geleverd.
ik ben jullie dankbaar daarvoor.
tot de volgende bestelling. Review door Alexander / (Geplaatst op 01-03-2018)
Ik heb het vandaag binnen gehad. Alleen mis ik een omschrijvingen en wat er allemaal in zit ! Waar kan ik dat terug vinden...

Note Klantenservice:
Op de verpakking staan alle ingrediënten met de juiste hoeveelheid die er van ieder in het flesje zit. Review door Erica / (Geplaatst op 30-12-2017)
Goed product!
De smaak lijkt een beetje op die van walnotenolie.
Ik vind het best lekker zelfs.
Snelle en prima service.
Ik was aangenaam verrast over de inhoud van het pakketje.
Bij de olie zaten een paar leuke extraatjes. Review door Anoniem / (Geplaatst op 03-10-2017)
Goede shop, snelle levering en goede olie van een bekend merk. Dat vinden wij belangrijk want dit merk kent iedereen tenminste, geen rotzooi van facebook of marktplaats.
Algemene Beoordeling
Review door Snelle Henkie / (Geplaatst op 28-08-2017)
He Le Maal goed, prima spul fijne service ook. Gratis opgestuurd. Om 22 uur besteld en de volgende morgen om 10 uur stond de postbode met ene pakketje 30ml voor mijn deur. !!
Algemene Beoordeling
Review door Gelukigge Harry / (Geplaatst op 03-03-2017)
Prima olie die ik tegenwoordig in 30 ml bestel omdat je dan echte korting krijgt, het groeit me namelijk niet op me rug dus ben ik dol op de grote flesjes.
Algemene Beoordeling
Review door Johan / (Geplaatst op 14-11-2016)
Sterke CBD olie die doet waar het voor gemaakt is. Ben er heel blij mee.
Algemene Beoordeling
Review door M.de vries / (Geplaatst op 08-08-2016)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: CBD Olie Raw (Medihemp) 5%

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling