CBD Nacht | CBD + Melatonine (Hemplife) 20 ml

Direct leverbaar
€ 27,95
Algemene Beoordeling
9 beoordeling(en)

Klantbeoordelingen

9 artikel(en)

Wow.... in 1 woord Geweldig, snel in huis en doet wat ik wil.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 29-09-2020)
Heel snel in huis, zondagmiddag besteld en maandag om 10 uur stond de postbode op de stoep.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 06-08-2020)
Gelijk 2 flesjes besteld om de korting en de gratis verzendkosten. Makkelijker kun je het niet verdienen.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 03-08-2020)
Dit is beter dan die smurrie van Cibdol. Ga zo door hemplife wij zijn er blij mee. Review door Anoniem / (Geplaatst op 18-07-2020)
Fijn groot flesje en handig druppelen in mijn thee. Met die paar druppeltjes per keer gaat het ook lekker lang mee.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 16-07-2020)
Slapen is heel belangrijk, duhhhh. Mooi wit olietje met bronwater en handig doseren op een lepeltje.
Algemene Beoordeling
Review door Yvette / (Geplaatst op 10-07-2020)
Blij dat het er is, als een roosje weer.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 07-07-2020)
What a great combination! And it really does help. Will be ordering this again! Review door Caroline / (Geplaatst op 07-07-2020)
Voor een fijne nacht, precies zoals verwacht, daarvoor is die CBDNacht, het is een pracht. je voelt de pure kracht en de smaak is zacht, Ik hou van deze CBD nacht. Review door Joost van de Vondel / (Geplaatst op 06-07-2020)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: CBD Nacht | CBD + Melatonine (Hemplife) 20 ml

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling